Адвокатът на Тръмп: Имаме достатъчно доказателства, за да променим резултатите от изборите

Адвокатът на президента Тръмп Руди Джулиани заяви, че има доказателства, които могат да променят резултатите от президентската избирателна карта.

В интервю за Fox News Джулиани заяви, че съдебните дела, заведени от кампанията на Тръмп, може да разкрият, че в щата Пенсилвания са подадени до 900 000 невалидни бюлетини, ключова промяна в изборите, според която няколко новинарски агенции прогнозират, че предполагаемият новоизбран президент Джо Байдън ппечели. „Вярвате ли, че имате достатъчно, за да промените действително съдбата на изборите?“ – попита Бартиромо.

“Е, мисля, че имаме достатъчно, за да променим Пенсилвания. Изборите в Пенсилвания бяха катастрофа”, каза Джулиани. “Имаме хора, които наблюдаваха как хората са изтласкани от избирателното място. Има хора, на които беше предложено да гласуват по друг начин и им беше показано как да го направят”.

Джулиани описа подробности от разследването си в Пенсилвания, което може да доведе до нови съдебни дела тази седмица, още в понеделник. Той твърди, че републиканските наблюдатели в Питсбърг, Пенсилвания, са били “държани извън стаята или държани далеч от стаята” в продължение на 24 часа, където са преброени бюлетините за изпращане по пощата, добавяйки, че през този период са били преброени 135 000 бюлетини.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 30

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *