БНП Париба с допълнително лихвено възнаграждение към спестяванията

Лятото винаги носи добро настроение, а наред с планирането на сезонната почивка, периодът е подходящ и за подреждане на приоритетите по отношение на спестяванията.

 

За да насърчим вашите планове създадохме освежаващо лятно предложение с допълнително лихвено възнаграждение към спестяванията ви. Ще го получите под формата на 50 лева фиксирана бонус лихва, ако откриете онлайн депозит в БНП Париба в периода 1-21 август 2020 година.

 

Предложението e валидно за нови и съществуващи клиенти, които до 21 август включително се регистрират в онлайн платформата “Депозити с бъдеще” на БНП Париба и открият депозит със срок от 12, 24 или 36 месеца и минимална стойност 5000 лв. Пълна информация за условията на кампанията ще намерите тук.

 

Онлайн откриването на депозит ви осигурява безопасност като гарантира социална дистанция, а и спестява времето за придвижване до банков клон. Първоначалното регистриране в БНП Париба става за около 15 минути, достатъчно е да имате смарт устройство и достъп до интернет. Направете го в удобни за вас време и място, например от сенчеста пейка в парка или от слънчевия балкон вкъщи през почивните дни. За по-бързо и лесно попълване на онлайн формуляра е добре предварително да подготвите:

 

– копие от личната си карта (можете да направите такова с камерата на вашия телефон); повече информация относно събираните от банката лични данни ще намерите тук;
– IBAN номер на ваша референтна сметка в друга банка, от която ще преведете сумата за депозита;
– информация за произхода на вашите доходи.

 

В случай че вече имате онлайн регистрация в БНП Париба – клон София, и като клиент на банката желаете да откриете нов депозит, е необходимо само да влезете в електронното банкиране на “Депозити с бъдеще”, да изберете срочност за вашия депозит и да изпратите заявка за откриването му.

 

Проверете какви са актуалните ни лихвени предложения и заявете вашия онлайн депозит още днес.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 2

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *