Борислава Йовчева е убита по заповед на Борисов!

Спряганата за любовница на Бойко Борисов е убита в САЩ. Борисов е дал заповед да бъде ликвидирана за да не бъде съден. Детето му е взето от негови хора и се оглежда тайно.

Борислава Йовчева е открита мъртва в хотел Хилтън в град Калифорния САЩ.

На 4.10.2020 година Борисов трябва да бъде питан за записите и къщата в Барселона от Брюксел. Но нея я няма вече, тя е мъртва.

Свидетелите, които ни казаха тази информация са категорични, че информацията е точна и не се поставя въпроса дали е жива.

Коя е мистериозната Борислава Йовчева, която автономната полиция на Каталуния Мосос д’Ескадра и антикорупционната прокуратура на Испания започнаха да разследват във връзка с българския премиер Бойко Борисов по подозрение, че той е свързан със заговор за “международно пране на пари” с крайна дестинация в Барселона.

От 2018 г. за Борислава се твърди, че е от петричкото с. Кулата. Според кмета на селото Димитър Дамянов обаче тя е от Сандански, а в Кулата живеел само дядо й. Синът му Георги много отдавна се е изселил с цялото си семейство в Сандански, там са учили Борислава и брат й, после са заминали за София, така че със с. Кулата ги свързва само произходът на баща им, обясни селският управник. Той твърди, че никога не е виждал в Кулата Борислава Георгиева Йовчева.

Красавицата през 2006 г. печели титлата „Мис Бикини”. По онова време тя е била манекенка в Сандански, после заминава да учи в София, а сега твърденията са, че живее с дъщеря си Ема в Барселона в къща, около която се спряга името на Бойко Борисов. Преди повече от година, когато за пръв път се заговори за луксозния имот, Борислава категорично опроверга в медиите каквато и да е връзка с премиера. Сега обаче испанската преса отново гръмна, че скъпата къща се разследва от полицията на Каталуния.

Братът на Борислава – Станко Йовчев, е бил юноша на „Вихрен” и бивш футболист на ЦСКА.

Но вече е мъртва

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.9 / 5. Брой гласове: 200

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0
loading...

2 thoughts on “Борислава Йовчева е убита по заповед на Борисов!

 • Avatar
  30.09.2020 в 15:52
  Permalink

  А ДАЛИ Е ВЯРНО ? НИКЪДЕ НЯМА ТАКАВА НОВИНА ! ВЪВ ВАШИЯТ САЙТ НЯМА НИЩО ВЯРНО !!!!!!!!!!

  Отговор
 • Avatar
  30.09.2020 в 16:13
  Permalink

  ТАКАВА УЖАСНА НОВИНА НЕ ОЧАКВАМЕ ДА БЪДЕ РАЗКРИТА ОТ ОРГАНИТЕ НА ПРОКУРАТУРАТА И ПОЛИЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ И КАКТО И ДА БЪДЕ ПУБЛИКУВАНА В НАШИТЕ ВЕСТНИЦИ И В МЕДИИТЕ ИЗОБЩО. ЖАЛКО ЗА КРАСАВИЦАТА И ЗА ДЕТЕТО `И, НО СЛЕД КАТО СЕ Е СВЪРЗАЛА И СЕ Е СЪГЛАСИЛА ДА ИМА ВЗИМАНЕ-ДАВАНЕ С МАФИЯТА, ТОВА ТРЯБВА ТЯ ДА ГО ОЧАКВА НЯКОЙ ДЕН, КОГАТО У ДОЙДЕ ВРЕМЕТО!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *