Борисов : Мачкайте Радев!

 

 

 

Борисов : Мачкайте Радев ! Мачккайте Радев ! Мачкайте Радев!

 

Такива нареждания е дал Борисов към медиите, службите и прокуратурата. Страх от Радев изпитва Борисов и е нормално, след като губи властта. Страх, че президента казва истината, а той се губи в своите грешки. Лошо обаче говори за медиите и прокуратурата това поведение.

Реално медии независими в България няма. Всички медии са превзети от кабинета. Имитация на критично говорене, но когато стане въпрос за президента веднага медиите стават остри. Веднага се започва облъчване, но пък подкрепата на президента нараства 100 кратно повече.

Не е проблема във президента, а когато си на власт 10 години и реално не си подобрил живота на гражданите, естествено е негатива да е върху Борисов . Особено записите и снимките биват доста компрометиращ казус на загуба на доверие. Коронакризата вече не спасява кабинета. Въпроса е дали Борисов ще се кандидатира за президент. Ако е така е логично да бъде мачкан президента.

Президента пък сам си е виновен с казуса Узунов – Бобоков. Логично бе Узунов да бъде махнат за да се затвори устата на медиите и Борисов .

Лошото е, че прокуратурата действа избирателно. Но мислим че ще започне да действа еднакво както към Радев така и към Борисов . Защото избирателното действие създава усещането, че Борисов е контролиращ всички институции .

Мачкайте Радев така командва Борисов, мачкайки всичко по пътя си. Проблема е, че когато спасителен пояс ти е властта, означава че загубиш ли тази власт си загубен. Но времето ще покаже ! Но атаките срещу Радев не носят позитив,а негатив. Днес Радев атакува прокуратурата, че прикривала корупцията по-високите етажи на властта. Реално народа така мисли и подкрепя това изказване. Но на Борисов много му се насъбра за тези месеци. Къщата в Барселона, шкафа с пачките и трите записа с него няма как да изтрият негатива. И да мачкат Радев, народа мачка Борисов ! Сигурно едно, кабинета Борисов се сгромолясва с пълна сила.

 

Ако подкрепяте споделете тази публикация !

 

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.3 / 5. Брой гласове: 293

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *