Борисов: Няма да затваряме. Гладен човек няма да има при мойто управление

Няма да затваряме държавата! В началото не знаехме много за вируса, затова имаше по-строги мерки. Сега обаче сме много по-уверени и знаем точно какво трябва да направим! Здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, а болните да получават бързо и правилно лечение. Спокойни сме, защото подкрепихме болниците, лекарите, сестрите, санитарите, полицаите, пожарникарите, здравните работници. Те ще се справят с натиска. С министрите ще продължим да помагаме – на първа линия, всеки при сектора си, ще се грижим за хората и бизнеса. Гладен човек няма да остане! А когато през пролетта има ваксина, много бързо ще се възстановим от кризата.
Управляваме успешно пандемията и опонентите ни много ги е яд. Готвеха ни пуч. Особено активни бяха отровните сайтове за фалшиви новини. И до ден днешен продължават да лъжат от мое име. Тези хора нямат срам. За радост гражданите не им повярваха. Защото планът им беше елементарен: да няма парламент, да няма бюджет, да няма финансиране за мерките. Така държавата щеше да фалира и вината щеше да се хвърли върху нас. Без Народно събрание и без правителство, едноличната власт щеше да е в президента. Не им се получи. Още сме първа политическа сила и ще оправдаем доверието на хората. Те очакват от нас работа, а ние в това сме най-добри.
Битката ни срещу вируса продължава. Преодолим е. Ако спазваме мерките и сме отговорни – ще се справим.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.5 / 5. Брой гласове: 4

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0
loading...

One thought on “Борисов: Няма да затваряме. Гладен човек няма да има при мойто управление

  • Avatar
    04.11.2020 в 20:00
    Permalink

    Борисов и сие Ги обявявам за Най- гол емите Мутроизмамници за 1400г Бълг ария. Аз работника бях спрян за 3 мес. И не получих 1лев помощи. Ббб дълж ишми 14000 лева. Обещавам ти, че ще си ги взема от теб или от твоите хазари. ЧакаМе!!!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *