Борисов : Ще има ли карикатура как давам 1,5 милиарда на народа

Не мога да ви се нарадвам така на живо. Така започна днешното извънредно правителствено заседание – с доброто присъствие на премиера Бойко Борисов към министрите му.

Кабинетът се събра, за да обсъди връщане на 201 милиона лева към потребителите и бизнеса след договореното намаляване цената на газа за страната ни.

Проведохме трудни няколкомесечни успешни преговори, подчерта премиерът. Нямам повече кранове, кранчета и посредници по тръбите за България, доволен е той.

53% е по-ниска цената към днешна дата, по думите на Борисов. Това е в полза на българските граждани и българския бизнес, отчете той. 59 милиона лева отиват за Топлофикация София.

Очаквам утре да има една хубава карикатура, пожела си премиерът.

Приключили делата на държавата във Великобритания, стана ясно от думите му. Така 1,250 милиарда се връщат към вложителите на КТБ. Затова не ни обичат, сподели Бойко Борисов. Защо да не понесем комикси, то е интересно, иска той.

Заедно с газа общо 1,5 милиарда лева са върнати към хората. Затова ни мразят, обясни премиерът на министрите си. Затова рисували комикси от курортите. Парите ще отидат при хората и при народа, каза Бойко Борисов.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.8 / 5. Брой гласове: 42

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0 0

3 коментара за “Борисов : Ще има ли карикатура как давам 1,5 милиарда на народа

 • Avatar
  08.06.2020 в 21:05
  Permalink

  Ей педераст, даваш,но не на всички,а на подбрани. 60/40 не е справедлива. Задължения имаме и ги плащаме дори със закъснения,но,защо не ни даваш пари като ги имаме,а ние и със закъсния си фи плащаме,нима не ги плащаме?

  Отговор
 • Avatar
  08.06.2020 в 21:46
  Permalink

  Ей педераст, даваш,но не на всички,а на подбрани. 60/40 не е справедлива. Задължения имаме и ги плащаме дори със закъснения,но,защо не ни даваш пари като ги имаме,а ние и със закъсния си фи плащаме,нима не ги плащаме? Кпйто имал задължение я не получава помощ. Що за наглеци?

  Отговор
 • Avatar
  09.06.2020 в 4:41
  Permalink

  Г
  Те това се казва ГЬОНСУРАТ гледате в очите и най-нагло че лъже

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 0 0