Ваксината убива

loading...

Ваксината убива, тя не лекува. Това се говори в целия свят, но медиите не казват истината. Доста лекари лъжат или не знаят истината. 

Ваксината убива

Послание на бивши работници на Пфайзър: Ваксината убива, не се ваксунирайте

2020 година беше година на локдауни и кризи  причинени от изкуствения вирус COVID19.  Но казва ли се истината реално. В днешно време истината е доста изкривена. Много добре инфомирани източници казват, че вируса е създаден преди  15 години с цел биологическо оръжие. Медиите се подиграха на това и го обявиха за лудост.

Днес същите медии искат да убедят народа да се ваксинира. Пропагандата ще се засилва. Ще ни казват, че ваксината спасява живота ни, че само ваксината е спасението на света. Че тези, които говорят срещу ваксината са фанатици.

Истината е съвсем друга. Ваксината убива, убива всеки ден. Има стоитиц информации за умрели от ваксината. Всеки ден получаваме такава информация, но медиите не казват.

Медиите не казват, че ваксината убива.

Ваксината убива

Друго много важно е да се знае, че васкината има и много странични ефекти. Ефети, които могат да ви направят инвалид завинаги.

И това ако стане, бие нямате право да ги съдите, защото при самото ваксиниране вие се отказвате от претенции да ги съдите. Замислете, ще получите страничен ефект и ще ви кажат, че сте били законно информирани за това и сте подписал документ.

Защо е това отказване от претенции, след като ваксината е безопасна.

Сериозни странични ефекти са започнали да се наблюдават при нея 30 минути след поставянето на ваксината срещу COVID-19

 

Всички, които ви карат да се ваксинирате са взели пари. Никой нормален няма да се ваксинира без да е сигурен, че нищо няма да му се случи.

Другия цирк,който видяхме на 27.12.2020 беше как се ваксинират публично Мутафчийски и Ангелов. Само че медиите не показаха, как се вади ваксината на Пфайзер, а ви показа готови инжекции.

Самите те се страхуват, но уж били ваксинирани.

Ваксината убива и това и е целта. Който твърди другото е неграмотен.

Проблема е, че не знаем какво се цели напред и какъв е плана. Но план има и бъдещето е неясно.

Кой ще поеме отговорност за умрелите от ваксината. Кой ще ни обезщети.

Изродското е, че се готви да ни се отнемат гражданските права, ако не се ваксинирате с отровата им.

Готвят двукласово общество от ваксинирани и неваксинирани.

В германия и Англия тече този спор. Техните учени предлагат само ваксинирани да могат да посещават молове, киносалони и магазини. Тези, които не са ваксинирани яе бъдат обявени за лоши. Това навсякъде се предлага като теза и ще бъде наложена тази теза.

Тези, които твърдят, че правителствата са загрижени за вас, дълбоко се лъжат. Целите са съвсем други.

Има определени кръгове, които искат да намлят населението. Те смятат, че населението ще унищожи планетата. Че човекът е опасен за природата и еко системата, За това се налага ваксината. Ваксината е техния инструмент, коронавируса позволи този инструмент да се въведе.

Коронавируса засили техния план за намаление на населението.

Учени, които са създали ваксината казват, че самата ваксина засилва коронавируса и вие умирате. Ваксината убива и това и е целта, нас да ни няма. Ние не сме им важни. Важно е опазването на планетата.

Тази клика е решила да ни съсипе живота. Тази криза убива икономиката ни, живота ни и сега искат да ни довършат тотално. Икономическата криза, която идва ще бъде брутална.

Но сега е важно да се наложи техния план. Защо Испания създава регистър за тези, които не искат да се ваксинират. защото те са опасните. Тези, които отказват ваксината не могат да бъдат контролирани, не могат да бъдат убити..

2021 година ще мине под мотото ваксинирайте се ! Гнусна пропаганда на мдиите, техните подчинени.

Ваксината убива, осъзнайте това и не се ваксинирайте. Ако вие писано да се удавите, няма да се обесите. Всеки рано или късно си отива от този свят. Но не може чрез насила да ни убият

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.3 / 5. Брой гласове: 39

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *