Вече е срамно да си нормален мъж или жена, Това ни налагат

loading...

Демокрацията е избор, така е, Но Определени кръгове, които се мислят за прекалено свободни налагат изкривени политики. Европейската комисия, щяла да предложи навсякъде да се признавали еднополовите двойки и семейства. Добре, но не ни налагайте това на нормалните хора. Нормално е да си мъж, нормално е да си жена. Но гей идеологията,кара нормалния човек да се чуства нерномален, че не ги приема.

Ами няма как да бъдат приемани и да искат да наложат във училище, че е нормално да си гей. Това е разбиване на семействата. Съжалявам, че ще се обидят гей обществата, но не може да си налагате мисленето на нормалните хора.

Вие не сте нормални, разберете го. Човек се ражда за да създаде потомство. Тази идеология няма да бъде приета в България.

Искате да наложите да се срамуваме, че мъжът иска да е с жена, а жената иска да е с мъж. Искате да се срамуваме, че сме нормални. 

Дори папата каза, че трябвало да се наложат гей браковете. Това е целенасочено разбиване на семейството. Вие искате гей Общество за да не се срамувате от самите себе си.

Няма да стане!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4 / 5. Брой гласове: 4

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *