Вижте предсказанията на баба Ванга за 2021 година

loading...

Предсказанията на Ванга за 2021

1 Предсказание:

Ванга е предсказала точно преди смъртта си, на 85-годишна възраст, че 2021 г. „ще донесе нашествие на екстремисти“ над Европа и че нашият континент ще бъде изправен пред химически атаки от „нашествениците“. През следващия период европейският континент може да достигне „края на своето съществуване“, твърди също баба Ванга.

2 . Предсказание:

Американският президент Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, която ще го остави глух, и ще претърпи мозъчна травма, според ясновидката.

3. Предсказание:

За 2021 г. тя също прогнозира икономическия спад на Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че заплахата за лидера на Кремъл може да дойде от неговата държава.

4 Предсказание:

Ясновидката предсказала, че „светът ще страда от много катаклизми и големи бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си. Свидетели сме на опустошителни събития, които ще променят съдбата на човечеството.“

5. Предскзание:

За далечното бъдеще тя прогнозира, че „животът в космоса ще бъде открит и изведнъж ще стане ясно как животът на Земята се е появил за първи път“, а през следващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове

6. Предсказание:

Съветският съюз ще бъде възстановен през първата четвърт на 21 век.“

7. Предсказание:

Силен дракон ще завладее човечеството. Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули“, прогнозира Ванга. Тълкувателите предполагат, че „драконът“ е Китай, който се превърна в суперсила. Трите гиганта може да са Русия, Индия и Китай, а по отношение на парите – банкнотите от 100 юана и 5000 рубли имат червен цвят.

8:

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4 / 5. Брой гласове: 372

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *