Датската държавна телевизия пусна педофилско шоу

Възрастни мъже и жени се събличат пред дечица, а те им задават въпроси

Датската държавна телевизия DR включи в програмата си риалити шоуто „Свалай бързо дрехите: коса и кожа“. Това е на практика педофилско шоу с участието на дечица между 11 и 13 години.

Възрастовата граница е изрично упомената в регламента. Всяка седмица пред хлапетата се появяват по петима чичковци и лелки. Първоначално те са облечени в халати.

Винаги сред тях има и по един негър, който допринася за либерален и глобалистки мулти-култи елемент към шоуто. След четири–пет минути общи приказки, горе-долу колкото трае и интрото във всеки порно филм, водещият подканя петимата бързо да свалят дрехите и да останат само по кожа и коса.
Задачата на децата е да ги огледат добре и след това да задават въпроси за това, което им е направило най-голямо впечатление по голите телеса на чичковците и лелките.

В регламента пише дословно: „Нашият училищен клас може да задава въпроси, както за цвета на кожата, цвета на косата, космите под мишниците, така и за космите между краката. Няма грешни въпроси, ние ставаме по-мъдри след като научим повече за това как изглеждат различните косми и типове коси и колко различно се развиваме като хора.”

Едно от последните издания на шоуто може да бъде гледано тук: https://www.dr.dk/drtv/se/ultra-smider-toejet_-

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 1.5 / 5. Брой гласове: 2

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *