Ето доказателството, че Гейтс иска да ни чипира!

loading...

Гейтс и неговите служители настояват, че милиардерът никога не е казвал, че ще се нуждаем от цифрови паспорти за ваксини. Но в TED беседа през юни 2020 г. Гейтс каза точно това. Някой редактира изявлението, но CHD проследи оригинала.

Някои длъжници променят TED Talk на Бил Гейтс от юни 2020 г., за да редактират разкриващото му предсказание, че всички скоро ще се нуждаем от цифрови паспорти за ваксини (слайд 1). Но след значителни усилия проследихме оригиналното видео (слайд 2).

Сега слугите на Гейтс за кабелни и мрежови новини, общественото му излъчване, социалните медии и жабите за проверка на фактите настояват, че Гейтс никога не е казвал такива неща. Казват, че той никога не е имал намерение да ни проследява с подкожни чипове или инжектирани татуировки.

Те отхвърлят подобни изказвания като „теории на конспирацията“.

Е, ето го от устата на коня.

През 2019 г., според все още непрочистена статия на Scientific American, Гейтс възлага на Масачузетския технологичен институт да изгради инжекционна система за квантови точки, за да татуира съхраняваната медицинска информация под кожата на децата. Татуировката е проектирана да се чете от приложение за iPhone.

Компанията на Гейтс, Microsoft, патентова зловеща технология, която използва имплантирани чипове със сензори, които ще наблюдават активността на тялото и мозъка. Той обещава да възнагради хората, които отговарят на изискванията, с плащания с крипто валута, когато изпълняват възложени дейности.

Прочетете още: Да, Бил Гейтс каза това. Ето доказателството.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.3 / 5. Брой гласове: 84

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

2 thoughts on “Ето доказателството, че Гейтс иска да ни чипира!

 • Avatar
  12.12.2020 в 15:36
  Permalink

  Управляват ни сатанисти ,всичките бивши американски президенти са сатанисти избивали малки седем годишни деца в ритуали има видео с всеки един от тях как се събират в таина местнос в калифорния ,заедно в тяхната организация са Сорос ЕЛИЗАБЕТ ДЪРТАТА БРАНТИЯ МЕРКЕЛ И МНОГО ДРУГИ УЧАСТНИЦИ ИСКАТ ДА СЛУЖИ СВЕТЪТ НА САТАНАТА НО НЯМА ДА СТАНЕ ,ЗАЩОТО ДЕЛАТА НА БОГ СА ВЕЛИКИ И УСПЕШНИ В СЯКОНЕДНО НАЧИНАНИЕ ЗАЩОТО БОГ Е ЛЮБОВ И ВСИЧКО ДОБРО ….АМИН

  Отговор
 • Avatar
  12.12.2020 в 15:37
  Permalink

  И не ми задържаите отговорите за одобрения защото наистина ни управляват сатанисти,,,разбере те го хора

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *