Избори 2021 ! Ти променяш!

loading...

Избори 2021 Ти променяш!

Идват избори, идват времена за промяна и ти трябва да избереш бъдещето на България.

Това са определящи избори, които ще определят бъдещето на България, бъдеще неизвестно за сега. Народа трябва да избира. Но да направим един анализ.

Борисов : На изборите отново ще победим! Народа ни подкрепя! Радев се провали

Имаме на власт правителство, което едвам оцеля до изборите на 28 март.

Кабинета Борисов 3 бе със уникални скандали през тези 4 години. Най-фрапиращ скандал бяха снимките с пачките в шкафа на Борисов. Което доведе до мащабни летни протести. Борисов все още отрича дали са негови пачките и не казва кой е снимал стаята му. Знае се само, че е жена.

Но интересно поглед са алтернативите срещу кабинета.

Имаме доста алтернативи. Нека да ги погледнем!

Мая Манолова и “Отровното трио” подписаха споразумение за изборите

БСП

Тя е основна алтернатива на кабинета. Миналата година бе избрана отново Корнелия Нинова за лидер. Но проблема в БСП са скандалите.. Там все още има вътрешна опозиция на Нинова, което може да доведе накрая до загуба на електорат. Иначе се вижда последователност да критикува кабинета. Проблема на БСП е, че е партия на статуквото и нейното управление е водело също до кризи и корупция. Дали ще успее да убеди избирателя, че е достойна да Управлява ще видим на идващите избори.

Партията на Слави.

Избори 2021

Слави се е обявил за смяна на системата. Критик на кабинета от доста време. На приказки го докарва. Той със сигурност влиза във новия парламент и ще бъде определящ играч във бъдещето народно събрание. Все още не можем да определим какъв ще му бъде състава, каква ще му е програмата. Проблема на Трифонов е неговото приятелство с мутренския свят. Беше приятел с Борисов. Може сега да критикува кабинета, но знаем как се променят нещата когато даден човек влезе вътре.

Трифонов в момента е полъха на промяната, но каква ще бъде тази промяна не можем да кажем. Видяхме доста спасители, като Царя и Борисов. Резултата днес е пагубен за народа и държавата ни.

Радев призова за “промяна” в новогодишната си реч. Борисов обеща всеки желаещ да получи ваксина

Демократична България

Атанасов и Христо Иванов се обявяват за алтернатива на ГЕРБ, Каква алтернатива са не можем да кажем. Помним как Христо Иванов беше министър на Борисов.

През 2013 година протестираха и върнаха Борисов на бял кон. Засега действията им са алтернативни, но специално със тях народа трябва да внимава.

Но вие решавате.

Отровното трио и Мая Манолова

Това е новото. Официално подписаха споразумение. Проблема е до колко може Манолова да е алтернатива на ГЕРБ и Борисов. Това е основния Въпрос. Проблема на Манолова, че е тежко обвързана с олигархията. Помним как Манолова подиграваше протестиращите през 2013 година .

Все още не е отговорила на въпроса кой е предложил Пеевски?

Отровното трио също заблуди народа, защото по време на протестите срещу Борисов и Гешев, казваше, че няма да се кандидатира на престоящите избори, Което е груба лъжа, която е заблудила вярващите.

Избори 2021 са определящи за народа ни! Вие трябва този път да решите как да бъде управлявана България. Сегашния кабинет доказа, че не е способен да управлява България.

Избори 2021

Особено важно е, че коронавируса ще определи друга политическа карта. Борисов ако иска да управлява още ще трябва доста да промени партията. Важно е да не се подценява ролята на Цветан Цветанов, който реално знае тайните на Борисов. Очлаваме да бъде пуснат някакъв нов компромат.

Определяща роля ще има президента Радев. Президента ако подкрепи определена алтернатива ще повлияе доста на изборите.

Ако искаме да има честен вот, алтернативите трябва да измислят механизъм как да бъдат изборите честни. Това основния въпрос. Ако фалшифициране на изборите и не се успее да се спре купуването и фалшифицирането, то от сега Борисов ще спечели изборите на 28 март .

Гласуването трябва да бъде масово и всеки един гражданин трябва да излезе и да си упражни правото на избор.

Избори 2021 ти си промяната ! Запомни го

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 2

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *