Извънредно! Агент ЦРУ: Ето истината кой създаде и пусна Коронавируса

loading...

Агента на ЦРУ Майкъл Хоупс пусна бомбата от къде се е появил Коронавируса! Ето я неговата истина.

Казвам се Майкъл Хоупс. Искам света да знае, от къде се появи Коронавируса. Коронавируса е разработен във щата Калифорния, секретна база под земята през 2005 година. Целта му е да убива старите хора със цел, да се освобождават държавните бюджети на държавите. Професорите, които са го създали са убити. 

След идването на Тръмп на власт и с наближаването на изборите. Кръгът около Байдън дава заповед да се задейства плана ” Ново начало”. 

Защо бе избран Китай, като начало на коронавируса? Китай е държава, която е източник на чумата. Учените се заблудиха лесно, и пуснаха тезата, че вируса се е бил развил в прилеп. Това не е вярно.

ЦРУ задейства плана 09.09.2019 година. Вируса е пренесен от Калифорния във Ухан. Веднага след това агент си инжектира самия вирус, така наречения нулев пациент и е отишъл на пазара в Ухан, след това си е инжектирал ваксината. Процеса е вече бил запален. Дата на операцията е 10.10.2019 година.

Целите на кръговете около Гейтс и Сорос е създаване на изкуствена криза. Едната цел е изпълнена да бъде свален Тръмп. Сега следва втората цел да се ваксинира човечеството! Третата цел е да дойде изкуствено предизвиканата икономическа криза.

Всичко е точно определен план за превземане на света. Втората вълна, която виждаме в момента е от пръскането на вируса от въздуха. Нищо не може да ги спре.

Нека моето послание да се сподели и да знае човечеството истината, как и защо бе създадена тази пандемия. Аз съм болен от рак и вече нищо не могат да ми направят.

Източник. www.freedomnews.com

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 21

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *