Извънредно! В ваксината на Пфайзър има наночастици! Могат да ви следят без да знаете!

loading...

В ваксината на пфайзър има наночастици. Наночастиците са мини роботи, които се виждат под микроскоп и уж ще ви кажат, че лекува всичко.

Ето и фактите!

Стела Кириaкиду, комисар по въпросите на здравеопазването и безопасността на храните, заяви: Днес приключихме разговорите, водени с европейското дружество CureVac с цел да увеличим шансовете за намиране на ефективна ваксина срещу коронавируса. Ще продължим да работим рамо до рамо с държавите членки и с разработчиците на ваксини, за да постигнем целите, заложени в нашата европейска стратегия в областта на ваксините — да осигурим ваксина за всички.

CureVac е европейско дружество, което е пионер в разработването на напълно нов клас ваксини на основата на информационна РНК (иРНК), пренасяна в клетките посредством липидни наночастици. Платформата за създаване на ваксини беше разработена пред последното десетилетие. Основният принцип е използването на тази молекула като носител на данни за информация, с помощта на която самото тяло може да произвежда свои собствени активни вещества за борба с различни болести.

линк : Коронавирус: (europa.eu)

Наночастиците се контролират от ултразвукови устройства. Ето факти!

Ultrasonics за получаване на ваксина

 

  • Ultrasonics е доказан метод за унищожаване или унищожава вирусите, бактериите и мая.
  • Ultrasonics са надеждни за лизис на клетките, например вирусни или бактериални клетки и освобождаването на вътреклетъчния значение, например протеини, ДНК / РНК, ензими и биоактивни вещества.
  • Ултразвуково дисперсия и деагломерация може да се прилага при различни етапи по време на производството на ваксина, за да се получи хомогенна суспензия.

 

Ултразвуков на ваксина

За получаването на ваксини, включително инактивиран, атенюиран, протеинова подединица или конюгатни ваксини, клетките трябва да бъде или инактивиран, лизират или убит. С подходящата доза и интензивността на ултразвук, клетки и микроби могат да бъдат третирани в съответствие с целта на процеса.

Нанесете ултразвукови вълни, за да:

  • наруши и лизатни клетки
  • инактивиране на вирусни и бактериални клетки
  • освобождаване на вътреклетъчния материал, например протеини, антигени
  • Стимулирайте бактериална активност
  • подготви нано лекарствени носители
  • активиране / дезактивиране ензими
  • подготви нано-емулсии и двойни емулсии

Ето в ви линк!  Ултразвук за производство на ваксини-Hielscher ултразвукова технология

Щом може да се контролира от ултразвукови устройства значи е важно да се знае, че наистина може да бъде следен даден пациент!

Споделете за да знае народа

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.2 / 5. Брой гласове: 10

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *