Извънредно! Украйна потвърждава корупцията на Джо Байдън със звукозаписи, банкови записи и свидетели

loading...
Украинското правителство публикува още аудиозаписи през септември между Джо Байдън и бившия украински президент Петро Порошенко, които говорят за контрол върху страната, която сега е на вниманието.
Демократите са много уплашени, защото документи, цифри и шокиращи записи поддържат всяка дума, която ще произнесем днес. "
 
След това Деркач изложи три основни случая на корупция, установени от украински служители:

„1. Доказателства за изтегляне чрез финансови „дупки“ на милиони долари, откраднати от украинския народ, измити с помощта на банки и перални в различни юрисдикции, и последващото им прехвърляне по сметките на компанията, принадлежаща на семейство Байдън “, започна Деркач.

„2. Нови записи на разговори между лицата, които изглежда са петият президент на Украйна Петро Порошенко и бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън, свидетелстващи за външното управление. "

„3. Също така ще разкрием колосални схеми за корупция, свързани с набавянето на въглища и газ, поради което украинците плащат 30% по-високи тарифи за комунални услуги. По това време най-висшите служители на Украйна и САЩ участваха в тези схеми “, добави Деркач.

Байдън беше официално включен в наказателно дело през юли от украинското правителство за престъплението уволнение на бившия главен прокурор на Украйна Виктор Шокин.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 16

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *