Истина, която не искате да знаете за ваксините срещу Коронавирус

loading...

За начало, нека си изясним, че за нито едно от сведенията няма да се позовавам на конспиративни теории. Когато дойде време масмедиите да пропагандират готовата нано ваксина, те ще лъжат широката публика, че наночастиците във фармацевтичния коктейл са конспиративна теория. И ще очакват да сте забравили всички факти, които самите те са разпространявали.

Просто глашатаите и мисирките толкова си могат и това им е работата
Да видим една новина от надежден източник. Тя е озаглавена: „Биолози опитват да преборят природата с разработката на ваксина против коронавирус“. Ето и превод на извадки от съдържанието:

С няколко настройки наночастицата може да се „прикове“ към молекулите от други коронавируси, така че — надяват се учените — да защитава от всички тях: първоначалния вирус на SARS и най-важното [да защитава] срещу една мутирала форма на COVID-19-причиняващия вирус, наричан SARS-CoV-2.

Но тестовете за сигурност на mRNA ваксините показват нежелани странични ефекти и не се знае колко ефективни ще бъдат.

С цялото им уважение към природата, учените по синтетична биология вярват, че могат да се справят по-добре.1 Използвайки компютри, те разработват нови протеинови наночастици, които могат да се свързват сами и с вирусни протеини, наричани антигени. Тези наночастици, приличащи на бодливи прасета, ще бъдат „каймака“2 на тази ваксина.

Ако вече направените тестове с лабораторни животни на първата такава нано ваксина ни дават някакво указание, то е, че тя е по-ефективна от старомодните вирусни ваксини като противогрипните или собствено вирусните антигени (без наночастицата).

Обобщено, ако някой ви каже, че бъдещите ваксини (не само тези срещу коронавируса) няма да съдържат наночастици, ви лъже.

А сега нека видим КОЙ разработва тези ваксини
Всеки ден Бил Гейтс гастролира по услужливи медии, за да дава акъл за коронавируса и да прави прогнози за развитието на пандемията и за живота след нея. Както беше отбелязано в предишната статия за ваксината срещу COVID-19, той „пророкува“, че тази ваксина ще стане задължителна и ще бъде инжектирана на всеки човек по целия свят. Нещо повече — при самата ваксинация щяла да се използва технология с „квантови точки“, оставащи под кожата, така че да служат като цифров сертификат, че човекът е бил ваксиниран.

Той отдавна мечтае за „универсална ваксина“. Това също е известно. Но не е толкова известно сред широката публика, че Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс налива луди пари в компании като NanoBio, за да осъществят мечтата му.

(Забележете, че източникът е сайтът на самата Фондация. Няма конспирация. Няма и теории, а само факти.)

Защо не е толкова важно КОЙ ще ги произвежда
Може би ваксината против новия коронавирус ще бъде приемлива, стига тя да се произвежда в България? Проблемът е, че дори хипотетично да се произвежда у нас (за което реално няма условия), тя ще бъде по чужд лиценз (най-малкото защото няма да е разработена в България). Това съответно означава, че тя задължително ще трябва да съдържа всичко онова, което се съдържа и във ваксината, произведена в произволна друга страна.

Казано иначе, ако някой ви говори, че произведените у нас нано ваксини ще бъдат „по-безопасни“ от онези на „масоните“, няма представа как фармацевтичният бизнес работи локално и глобално. Казаното, впрочем, не важи само за България. То е напълно валидно и за държави, които могат да имат и някои собствени разработки на нови ваксини, да речем — Русия.

Ето и една важна новина, която — наред с основното за самата ваксина — ни показва колко наивни са всички размишления, че има някаква фундаментална разлика между Запада и Изтока. Особено когато става дума за бизнес, а не за нещо друго. С няколко думи: новината ни казва, че руската фармацевтична компания NanoLek е влязла в нечестив съюз с фарма картела GlaxoSmithKline.

От този брак се очаква да се родят нано ваксини срещу грипни и грипоподобни заболявания, „имуностимуланти“, антибактериални и антивирусни медикаменти и „разни други инициативи“. И тук източникът е повече от достоверен, като същата новина е отразена и от руски медии. Също така си струва да се вметне, че NanoLek ще правят заедно ваксини за менингит с друг картел, Sanofi, който също е ортак на Бил Гейтс, който пък е такъв „човеколюбец“, че ваксинира срещу менингит под дулото на автомати.3

Всяка история си има предистория
Разработката на нано ваксини не е от днес или от вчера. Всъщност още преди десетина години бяха направени няколко значителни пробива в тази област на фармакотерапията. Струва си да разгледаме набързо някои от тях, защото са в почти пряка връзка с актуалните и бъдещите събития.

През 2007 г. учени от Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) се похвалиха в сп. Nature Biotechnology, че са разработили, цитирам: „по-ефективни ваксини с по-малко странични ефекти“.4 За тези, които оценяват новините като „добри“ или „лоши“ според цената на новия продукт, има и маркетингово послание, че новата нано ваксина на EPFL щяла да струва „само част от цената на съществуващите ваксино произвеждащи технологии“.

В статията и нейните препечатки в други медии се отбелязва:

„Тези наночастици са [с размер] само 25 нанометра и са толкова малки, че, щом бъдат инжектирани, те преминават през междуклетъчната решетка5 на кожата и си проправят пряк път към лимфните възли. В рамките на минути те достигат концентрации, хиляди пъти по-големи от тези в кожата.“

Подобна цел вече е постигната и от учени във Великобритания, които се отчетоха, че наночастиците в техните ваксини могат да бъдат насочвани, цитирам, „да се придвижват бързо“ в „желаната посока“, като „принуждават“ и биологичните клетки на човека „да се движат и нарастват в определени направления“. Защо това са важни сведения, ще бъде посочено, когато стигнем по-долу до антропософската част на статията.

Още през 2009 г. учени от Лондонския университет са разработили „микро совалки“, които могат да се инжектират при ваксинация и да доставят медикаменти на живите клетки. При разработката им е замислено в тези наночастици да бъде вграден микроскопичен чип, който автоматично да контролира дозата на медикамента. Но при необходимост отделянето на веществата да бъде задействано и външно (например от лекар или друг), така че „микро совалката“ да проведе индивидуализирана фармакотерапия.

Един от учените, създали тази технология, е цитиран да казва:

„Най-голямото предимство при използването на такива микро капсули, е, че те са разработени да бъдат много устойчиви в човешкото тяло, което предпазва тяхното съдържание. […] Тези капсули могат да се използват като „хранилища“ на медикаменти в тялото за по-късна употреба.“

Казано иначе, след като е инжектиран с „микро совалките“, самият човек става една аптека. И когато някой, управляващ технологията, прецени, че е необходимо, може да освобождава различни медикаменти в определени живи клетки. Разбира се, никога в масмедиите не се обсъжда дали някой би могъл да използва това не в полза, а в ущърб на отделния човек или срещу цялото човечество.

Критици има, но са трудни за откриване
Един от тях е микробиологът Дъг Дорст от Южен Уелс:

„Биотехнологичните компании и техните учени бързо се преориентираха към инициативите и грантовете за нанотехнологии, за да увеличат ефективността на техните ваксини. Независимо от коя страна на дебата за ваксините стоите, за или против, [трябва да знаете, че] наноботовете във ваксините могат многократно да засилят действието им: или драматично да подобрят, или да опустошат имунитета — в зависимост за какво са разработени.“

Същите или сходни мнения намираме и на Изток:

Ваксината — спасение или оръжие
„Във всички варианти за създаване на световен електронен концлагер задължително условие се явява цифровата идентификация на човека. През последните 20-30 години (особено след събитията на 11 септември 2001 г.) активно се обсъжда такъв начин на цифрова идентификация на хората като вграждане в тялото на човека на електронен микрочип. Такова чипиране позволява на Големия брат не само да вижда всички хора, но при необходимост и да ги управлява.

С помощта на изпращаните към електронния микрочип сигнали може да се предизвиква чувство на болка, замъгляване на разсъдъка, да се предизвиква слепота, глухота и т.н. Днешните технологии позволяват не само да се „блокира“ човекът, но и да се накара да действа в нужното за Големия брат направление. Т.е. от човека може да се направи биоробот или киборг.

Чипизацията и ваксинацията, са тясно свързани помежду си теми. До неотдавна много хора са възприемали тази връзка по следния начин: чипизацията е нужна за ваксинацията. А днешната пандемия [с новия коронавирус] променя местата на всичко: ваксинацията става средство за чипизацията. На първо място излиза ваксинацията.“

Всичко до това място в статията разглеждаше ситуацията с нано ваксините изцяло от светска гледна точка.

А сега ще предложа и една духовно-научна перспектива
За начало нека си припомним няколко антропософски данни, които са изцяло във връзка с ваксините (и особено с нано ваксините), въпреки че тази връзка може и да не се прави от антропософите, съсредоточени в други области и проблеми на битието:

— 1 —

В края на 19-и век се извършва един значим обрат в отношенията между светлите и тъмните духове, работещи за или против индивидуалната човешка и общочовешка еволюция. Арх. Михаил сваля духовете на Ариман на земята, което в областта на човешкото тяло се изразява по следния начин: Преди този тъй важен обрат ариманичните духове са били в нервната система на човека, а светлите духове – в кръвоносната система; след обрата ариманичните духове внасят отровите си (материализъм, национализъм и пр.) в кръвоносната система, а светлите духове искат да удържат контрола си над нервната система.

Тази битка обаче не е приключила, нито ще приключи скоро:

„Ариманичните същества — изгарящи от болка — копнеят да проникнат в човешкия разум. За да стигнат до разума, ариманичните същества трябва да се съединят с човека.“6

Бойното поле е самият човек с неговите биологични и духовни системи. Ако човек се поддаде на крайно материалистичен мироглед, практически предава нервната си система на ариманичните духове и се превръща в техен хазяин. И обратно, ако се изпълни с духовно-научен мироглед, човек етеризира кръвта си и това действа болезнено и изгарящо за ариманичните духове.

— 2 —

Защо д-р Щайнер изрично е изтъквал, че ваксините са по-опасни за материалистите, отколкото за антропософите? — Отговорът отново е: етеризацията на кръвта. Самата антропософия създава имунитет срещу най-пагубния страничен ефект на ваксините — те насърчават материализъм.

Когато д-р Щайнер е говорил за ваксините, обикновено е имал предвид серумите, които са били налични по негово време. Днес ваксините се произвеждат по други начини. А специално нано ваксините заслужават повишена тревога.

Защо? — Защото етеризираната кръв, според мен, няма да е достатъчна защита срещу нано ваксините. Духовното съдържание на етеризираната кръв може и да действа изгарящо на безплътните духовни зложелатели — ариманичните духове, но едва ли ще може да се справи с материалните наночастици. Имам предвид споменатите по-горе „микро совалки“, „бодливи свинчета“ и „наноботове“, които са умишлено разработени да са извънредно устойчиви в тялото и да се натрупват не само в кръвоносната система, а също — в лимфните възли и направо в очните нерви и нервната система.

— 3 —

Има и още… В лекциите, където говори за естеството на съвременните и бъдещите технологии и машини,7 д-р Щайнер ни предупреждава, че:

Чрез машините и механизмите, изградени върху сегашните технологични принципи, „даваме изходна точка на демонични елементарни духове, на слуги, подчинени на ариманични същности. Ние се проникваме с тях“. Някои по-сложни механизми даже са непосредствено подвластни на ариманичните същества.8

В ред на тези мисли може да се предположи, че едни наночастици, вкарвани с ваксини в кръвоносната система, наистина ще служат като микро совалки, возещи и защитаващи Ариман. С тяхна помощ той директно и безпрепятствено ще може да атакува и да завладее всяка друга жизнена система в човешкото тяло. И никаква етеризация на кръвта не би му подействала изгарящо — защото вече няма да бъде в кръвта на човека, а в машина, пътуваща из човека!

Колкото по-сложни стават машините и технологиите, толкова повече ариманичните духове ще могат да се проявяват чрез тях. Щайнер директно казва, че човек „все повече и повече ще забелязва чрез това, което сам създава, как то получава собствен живот, как той макар да го е родил от интелекта, няма да може да го обхване повече с интелекта“. И един ден хората ще открият, че собствените им технологични продукти са станали, отново цитирам: „носители на демони“.

Когато говори за машините на бъдещето, разработени под злонамерени космически влияния, Щайнер споменава, че даже душите на мъртвите ще могат да се „инкарнират“ в такива механизми. И понеже в такива машини ще влизат злонамерени човешки души,9 ще се проявяват по нехармоничен начин. Наночастиците безусловно спадат към ариманичните технологии.

Обобщения и още размисли
• Ако един антропософ е „имунизиран“ срещу ариманичните влияния, внасяни в тялото му чрез досегашните ваксини, най-вероятно нищо и Никой няма да може да му помогне, в случай че позволи да вкарат в тялото му и наночастици.

• Ариманичните духове ще получат пряк и лесен достъп до всяка жизнена система в човешкото тяло, като със сигурност ще атакуват преди всичко нервната система. Дори само контролът върху нервната система и способността на тъмните архангели да предизвикват сетивни халюцинации (в образи и звук), би направило човек особено податлив на основната цел, за която един от аримановите духове ще се яви в плът сред човеците.10

Един от цитираните по-горе господа каза:

„Днешните технологии позволяват не само да се „блокира“ човекът, но и да се накара да действа в нужното за Големия брат направление.“

Същото, но в още по-широк смисъл, се казва и в думите на Щайнер, с които започнах статията:

„Лесно ще се извлече ваксина, с която организмът ще бъде обработван от най-ранна детска възраст, дори още от раждането, за да стане напълно невъзможно човешкото тяло някога да стигне до мисълта: „Аз зная, че душата и Духът съществуват!“

Но ще отделя следващото изречение, за да наблегна на него:

„Да, ето така ще се сблъскат двата възгледа, двете течения в развитието на човечеството.“

Едното течение води към нано ваксините на окултно-политическите ложи, наричани Големия брат, и техния По-голям брат, наричан Ариман.

Другото течение води далеч от нано ваксините и по-близо до арх. Михаил и Христос, тъй като по този Път човек не губи нервната си система, нито душата си заради ваксините на фарма мафията.

Фармакотерапия срещу антропософия. Няма средно положение. Големият сблъсък на двете течения предстои и изглежда по-близо от всякога.

И горко на този, който се окаже малодушен в решителния момент!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.4 / 5. Брой гласове: 8

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *