Кунчев : Трябва да затворим заведенията.

Кунчев : Трябва да затворим заведенията. Никой не спазва мерките и ще страдаме всички. Недисциплината ще доведе до трупове

! Това коментира преди минути Кунчев.

Вижте!

https://istinskitenovini.bg/за-3-дни-григор-димитров-оздравя/u

 

През изминалото денонощие у нас са регистрирани 128 нови случая на инфектирани със SARS-CoV-2, направени са 3016 теста. Един човек е починал, а 46 са излекувани.

Общият брой на заразените от началото на епидемията е 4242, показват данните от единния информационен портал. От тях активните случаи са 1770, като в болница са 390, от които 16 са в интензивни отделения. отделения

Най-много са новите случаи в София-град, Смолян и Кюстендил.

Разпределението по области: Благоевград – 1, Бургас – 5, Варна – 2, Велико Търново – 2, Враца – 2, Кърджали – 2, Кюстендил – 14, Монтана – 3, Пазарджик – 6, Перник -1, Плевен – 1, Пловдив – 1, Разград – 2, Русе -1, Сливен – 8, Смолян – 21, София-област – 12, София-град – 38, Шумен – 3, Ямбол – 3.

376 от регистрираните със SARS-CoV-2 са медицински лица. Пет са новите случаи от изминалото денонощие, от които три са установени при лекари, един при медицинска сестра и един при друг медицински персонал.

Общият брой на жертвите на COVID-19 у нас е 209. През последното денонощие е регистриран един нов смъртен случай на 75-годишен мъж със сърдечно заболяване.

Излекувани са общо 2263 лица, 46 от които са регистрирани през последните 24 часа.

Към момента под карантина са 16266 души.

Общият брой на направените тестове от началото на епидемията е 125 518.

И тук идва въпроса, кой ще ни обезщети . Кунчев хубаво предлага да се затворят заведенията но , хората ще останат без работа отново. Лесно е на щаба да предлага, ама последствията кой ще понесе? Естествено че народът! И всичко това за да се прикрие скандала с Борисов ! Е успявате. Щабът действа по замитане на скандалите . Осъзнайте се граждани искат, да ни вкарат в затвор. Изкуствено вдигат заболелите за да имат оправдание за мерките. Отпуснахме мерките, вижте какво става. Пълно е с болни това ще ви кажат. Ще ни обвиняват и ще ни насаждат чувство за вина. Важното е Бойко да царува и да краде, другото не е важно . Не се лъжете. А призива на Кунчев : трябва да затворим заведенията. Кой ще го плати ?

 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.1 / 5. Брой гласове: 10

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *