Народа или Бойко Борисов

Народа или Бойко Борисов, дилема която ще определи съдбата на България за десетелетия напред. Оставането на власт на Бойко Борисов му гарантира пълен крах на идващите избори. Двойника на Орешарски, така вече го определят някои медии. И е нормално но тук идва един много голям проблем, ако кабинета остане на власт и организира изборите, ще остане съмнение в нацията, че организираните избори от кабинета Борисов 3 са фалшифицирани!

Вижте

Борисов : Призовавам за диалог!

Дилема, която ще предизвика още по-голяма криза в държавата. Народа вече няма доверие в Бойко Борисов и ината му води държавата до такава невиждана криза, че скоро няма да излезем. Нормално е народа да вярва на Радев поради простата причина, че Радев казва истина ! Народа или Борисов, кой ще победи? Естествено, че народа ще победи, но Борисов не го осъзнава. Борисов не осъзнава, болките и неволите на нацията, не осъзна че ние сме бедни и мизерстваме. Той живя 10 години изолиран от нещастията на нацията.

Вижте Ден 18: протестът “затвори” Борисов и Гешев и блокира Орлов мост (хронология)

Народа е гневен на Борисов, защото всеки запис или снимка се обявява за фалшива, той винаги е прав, а ние грешни, това 10 изолиране му създаде днешната ситуация, а тя е ние го мразим. Народа ненавижда Борисов, колкото по – бързо осъзнае тази истина. толкова по-добре ще е за него!

Оставката, ако не се получи, Борисов трябва да очаква брутален наказателен вот срещу него. Той бави неизбежното и изнервя нацията до краен предел. В момента Бойко Борисов има одобрението на 25 процента от нацията. 60 процента от нацията иска предсрочни избори. Също така наблюдаваме и протести на българи в целия свят. Ако няма добри съветници ние го съветваме да си подаде оставката. Ремонтът на кабинета няма да успокои нацията а ще налее още гняв във народа. От тук нататък ГЕРБ тръгват по тежкия път на БСП през 2013 година, ако скоро няма оставка, ще гледаме победител на следващите избори БСП!

Нормално е това ! Народа или Борисов , но историята е доказала, че винаги печели народа!

Народа или Бойко Борисов това е въпроса?

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 15

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *