От Спешното във Враца: ”Мама седеше посиняла от студ в стая с починала жена и отворени прозорци”

loading...

Когато влязох в стаята видях мама да седи на леглото посиняла от студ, по тънка блузка и заметната с тънко одеяло на гърба. Устата й бяха сини и цялата се тресеше, разказва читателка на “Зов нюз”
Екипът беше много любезен и всичко стана много бързо до влизането в Спешен център, Жената разказlа още, че след като са приели майка й за преглед е започнало чакане от 6 часа, при което тя не е знаела какво се случва с майка й.“Безкрайно чакане и никой не дава информация. Започнах да звъня на познати лекари. В един момент видях доктора от линейката, която ни докара и го попитах какво се случва с майка ми, но той нямаше информация.След три часа същият доктор отново ме видя и ме попита “не излязоха ли да ти кажат, че майка ти е с положителен тест за COVID…”. Никой не ми даде никаква информация и аз започнах отново да звъня на познати лекари, за да я консултират.


В 17:00 часа, след мое настояване за повече информация, ми казаха да отида на другия вход “да си я взема, да си я влача, че вече не е за тях”.Никой обаче не можа да ми каже какво трябва да правя след като си я взема.Майк ми каза после, че са я оставили в стая с починала жена и с отворени прозорци.Поискала е да я преместят, за да не седи в стаята с починалата жена, но са й казали да не се глези. След като поискала да затворят прозорците, са и отговорили, че това го дишат по цял ден и трябвало да е отворено…Жената не е приета в болница и в момента се лекува в дома си. Изгубила е възможността да се движи и е на едно място.


Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 14

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *