Партията на Слави Трифонов изключва следизборна коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС

loading...

Партията на Слави Трифонов “Има такъв народ” изключва ГЕРБ, БСП и ДПС за следизборна коалиция и поставя условие към бъдещо партньорство, а именно – въпросите от референдума на Слави, провел се през 2016 г., да бъдат превърнати в закон.

“Нещата, които хората гласуваха на референдума, да бъдат превърнати в закон. Това е отправната точка за диалог. Ако нямаме съгласие по тази тема, нямаме коалиция”, отсече заместник-председателят на партията Тошко Йорданов по време на откриване на партиен офис в Търново, информира БНР.

Иначе от “Има такъв народ” ще се опитат да осигурят 12 хиляди застъпници, които да наблюдават за прозрачността на предстоящите парламентарни избори. Тези хора ще работят на доброволни начала, уточни Йорданов.

“При нас застъпниците ще бъдат доброволци, ние на тях няма да им плащаме. Съмнявам се, че навсякъде ще успеем да спрем фалшификациите, но ще имаме по-реални резултати от изборите”, отбеляза приближеният на Слави. 

За да бъдат предотвратени евентуални нарушения при попълването на секционните протоколи, от “Има такъв народ” ще разчитат на доброволци за застъпници извън тези, за които беше постигнато споразумение с “Отровното трио” и с формацията на Мая Манолова. 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

One thought on “Партията на Слави Трифонов изключва следизборна коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС

  • Avatar
    31.10.2020 в 18:08
    Permalink

    Значи “Слави и сценаристи”, ако се изиграе “техният” сценарий, ще управляват сами? А? Ще бъде по-страшно даже и от “Орешарски” – без вина виновен, да не се връщам към Виденоff, щото е в историята. Макар че Жан беше жертва, за която, pd да бъде качен на “ешафода”, особено заслужително се сложи “Слави и неговите СЦЕНАРИСТИ” – истинските…

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *