ПГ НА БСП СКОЧИ НА ЙОНЧЕВА: ДА НИ ВЪРНЕ ПАРИТЕ ЗА ГАРАНЦИЯТА СИ, ЩОМ Е РЕШИЛА ДА ГОВОРИ ПРЕЗ УСТАТА НА СТАНИШЕВ И МОНИКА, АКО НЕ НИЕ ЩЕ Я ПРАТИМ НА СЪД!

Парламентарната група на „БСП за България“ е дълбоко възмутена от лъжите, които Елена Йончева не спира да бълва последните два дни, научи сайтът ни от свои източници.

Вчера социалистите са се събрали и са обмисляли да поискат обратно от Йончева парите, които преди време те лично събраха за нейната гаранция и разходи по съдебното дело срещу нея.

„Елена трябва да ни върне всички пари – за делото, както и онези, които получи за да направи “филма за оградата“, плюс всичките останали средства, които е получила от ПГ за последните години”, коментира вбесен депутат от Столетницата.

Червените дори се заканват, че ако в най-кратък срок Йончева не възстанови предоставените й средства, срещу нея ще бъде заведено дело за възстановяването им.

„То бива наглост и предателство, ама това на Йончева мина всякакви граници! Прибира десетки хиляди евро заплата месечно, а плюе партията, която я направи депутат в Брюксел!“, коментира пък друг потресен от безочието на Йончева червен депутат.

В същото време всички в БСП си дават ясна сметка, че зад атаките на Йончева стои бившия, а според мнозина и настоящ неин любовник Сергей Станишев. Не е тайна, че Станишев озверя след като преди седмица червените директно го изхвърлиха от НС на БСП.

“Именно той насъсква Елена да бълва змии и гущери срещу партията, докато Сергей, както обикновено се крие в сянката на чуждата отговорност и доволно протрива ръце!”, смятат в Столетницата.

Между другото, в Брюксел е публична тайна, че след развода си с „архитекта“ Елена се е нанесла в къщата на Сергей, като живее там съвместно с Моника и всичките им деца заедно. Така Станишев изцяло държал Елена под свой контрол, като периодично я активирал срещу БСП и Нинова. Сега например той и Моника били измислили последната си гавра, като за реализирането й насъскали Елена да разпространи из медиите, че между Нинова и Борисов имало договорка.

Станишев толкова не можел да си намери място от яд, че е оставен извън ръководството на партията, че наред си го изкарвал на абсолютно всички свързани с БСП в Брюксел. Последната му жертва бил избрания за председател на групата на българските депутати в Европарламента Петър Витанов, който непрекъснато бил атакуван, заплашван и саботиран от тандема Сергей-Елена.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.7 / 5. Брой гласове: 3

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0
loading...

One thought on “ПГ НА БСП СКОЧИ НА ЙОНЧЕВА: ДА НИ ВЪРНЕ ПАРИТЕ ЗА ГАРАНЦИЯТА СИ, ЩОМ Е РЕШИЛА ДА ГОВОРИ ПРЕЗ УСТАТА НА СТАНИШЕВ И МОНИКА, АКО НЕ НИЕ ЩЕ Я ПРАТИМ НА СЪД!

  • Avatar
    03.10.2020 в 17:21
    Permalink

    Оня Украйнски плъх Станишев само и бута на тая фитили в ануса да бълва глупости ! Умря от скръб украйнския плъх че го изгониха от партията му ! Станишев е провален украйнски плъх неговят приятел Шиши когото назначи за шев на ДАНС по време на Орешарски ще му намери някаква работа или да си ходи в украйна тоя украйнски туземец

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *