Подполковник от ДС: Приватизатори организират протестите, защото прокуратурата ги разследва Той коментира и случаят с Румен Радев в Естония

loading...

Президентът направи грешка със заминаването си в Естония. Това каза по Канал 3 Илия Илиев, подполковник от Държавна сигурност, по повод ситуацията с прекъснатата визита на Румен Радев в Естония.

“Активното мероприятие е форма за информационно-психологическа война – ако се направи майсторски, може да нанесе много тежки поражения. Президентът разбира много от самолети, но от активни мероприятия не разбира. Все още не разбира изцяло и политическата дейност. Липсват му съветници. В случая се оказва, че около него няма хора, които да го подготвят, да го научат”, заяви подп. Илиев.

Няма такова активно мероприятие, има някакво недоразумение. Или е решил, че може да отиде въпреки всичко, или се е надявал, че няма да се разбере, че е имал контакт със заразен, каза още подп. Илия Илиев.

“Човекът в епидемия е едновременно жертва, защото може да се разболее, както и враг, защото може да ни зарази. Пандемията има катастрофичен ефект върху част от хората и оттам идва отрицанието”, допълни той.

Относно протестите и организаторите той коментира, че те са имаи за цел да задействат останалата част, които са недоволни въобще. “Има малка група, която се опитва да организира всичко това, но и тази група е разединена. Определени приватизатори организират протестите, защото прокуратурата ги разследва за сделки”.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 1.8 / 5. Брой гласове: 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *