Прокопиев е винаги недосегаем!

Прокопиев е винаги недосегаем! Съдът днес оправда Иво Прокопиев и Трайчо Трайков. Но там е и проблема . Винаги недосегаем, винаги победител. Но той е лицето на кръгът Капитал. Започнал унищожително разграбване на България от 1997 година. Заразил в цяла разградска област хората с рак. Това лице днес бе отново оправдано, но кой ще оправдае народа. Никой!! Там е проблема на държавата. Никой не се учуди даже, хората пишат било очаквано.

Така ще се случи и с другите олигарси като Баневи,Арабаджиеви, Стайкови Божков,Бобокови. За тях правосъдие може и да няма. Щом днес съдът оправда един доказан олигарх, който на 21 година възраст взема цял завод. По необясним начин как млад мъж взема цял завод. Ако питаме и никой няма да може да ни каже. Недосегаем човек се превръща Иво Прокопиев. Ама естествено е нали ЦРУ и Сорос си го пазят. Той е тяхно момче. Проблема е ,че бедния народ за него има закони но за тях няма. Правото се тълкува по доста различен начин, в България. За бедния има закони, за богатия няма закони….

Борисов естествено клеклна на Капитал и днес оправдаха Прокопиев .

Прокопиев коментира : ” Прокуратурата не е политическа партия” нагло изказване. Смисъл тя е уж под контрола на Пеевски. Ако анализираме правилно медиите на Прокопиев не коментираха днес изтеклите нови записи на Борисов, което говори за нова договорка за между Прокопиев и Борисов срвщу Пеевски и Цветанов .

Съдът днес си хвърли черно петно с оправданието на Прокопиев . Ние наблюдаваме война между лобитата, това не е исканата съдебна промяна, на народа, а подмяна. Коя олигархична структура ще овладее изцяло съдебната система. Е виждаме че Прокопиев е успял да я превземе. Превърна се в недосегаем играч. Докато другите олигарси са в ареста , Прокопиев несмеят да го задържат . Замислете защо???

Прокопиев е винаги недосегаем и скоро няма да видим да бъде осъден за престъпленията срещу нацията си !

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 10

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0 0

Един коментар за “Прокопиев е винаги недосегаем!

 • Avatar
  29.06.2020 в 3:38
  Permalink

  КАК ЩЕ ГО ОСЪДЯТ, КАТО УПРАВЛЯВАЩА ВЛАСТ, ПРОКУРАТУРА И СЪД СА ЕДНО И СЪЩО ОБКРЪЖЕНИЕ.
  “ГАРГА НА ГАРГА ОКО НЕ ВАДИ “, ПРОСТО РАЗИГРАВАТ ТЕАТЪР.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 0 0