Ремдесивир не спаси д-р Хубчев, COVID-19 унищожи здрав, спортуващ човек! (Видео)

драв, издръжлив и спортуващ човек, който за 48 часа е бил „смлян“ от коронавируса.

Така обясниха колегите на проф. Д-р Георги Хубчев, началник на АГ отделението в УМБАЛ “Дева Мария” Бургас, който почина тази нощ, след като 15 дни бе в реанимация.

„COVID-19 взе голяма жертва. Напусна ни голям човек, феномен в неговата област. Загубата на проф. Георги Хубчев не е на местно ниво, а на национално”.

Д-р Хубчев можеше да оперира 10 часа, а след това да отиде да играе футбол“, сподели анестезиологът д-р Христо Якимов.

Никой не знае как се е заразил. На 2 ноември, звъннал на своите колеги, че не се чувства добре и ги моли да му пуснат система, а след 6 часа вече е в Реанимацията.

Буквално вирусът смля този човек за 48 часа. Това е истината за този пациент, други пациенти дори не разбират че са болни. Ако някой смята, че това нещо е измислица, жестоко се лъже. Ако иска да не вярва, но това е факт”, каза д-р Якимов. 

В лечението на д-р Хубчев е използван медикаментът Ремдесивир /който спаси президента на САЩ Доналд Тръмп/, сърфактант и плазма, прилагани са всички мерки за вентилация. 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.1 / 5. Брой гласове: 9

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0
loading...

One thought on “Ремдесивир не спаси д-р Хубчев, COVID-19 унищожи здрав, спортуващ човек! (Видео)

  • Avatar
    17.10.2020 в 20:35
    Permalink

    Продажниците пак са се активизирали да промотират ПЛАНдемията civid 19 ! Умишлено умъртвяват хора и ги заразяват за да се изпълни норматива ,който им е определен от техните господари ЦИОНИСТИТЕ от държавата Израел ! Парата прави чудеса със душиците ускукани , и покварени ! След като свърши целият този цирк след 4-5 години ( по мой сметки) и истината излезе наяве за лъжата на века covid 19 или КОРОНАВИРУС всички ,който са стояли за тази гигантска манипулация и нечовешки геноцид както и техните съратници ,също САТАНИСТИ анти-човешки настроени (човекоподобни-човекомразци),ще бъдат съдени за престъпления срещу цялото човечество и съответно вкарани по затворите доживот без право на замяна ! АМИН АМИН АМИН ! ! !

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *