Цвета Караянчева към Радев:Караянчева: Асфалт трябва навсякъде, ако Радев иска, нека да помогне на България

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отвърна на поредните критики на президента Румен Радев към управляващите.

инфратруктурата е важна, но ако искаме икономика на бъдещето, трябва да вложим в научна и образователна свързаност”, заяви държавният глава от Естония във връзка с инициативата за регионално сътрудничество “Три морета”.

По-късно Караянчева му отвърна задочно пред журналисти в Кърджали:

“Президентът отдавна вече не е обединител. Отдавна не е човекът, който наистина мисли за бъдещето на България, защото не можеш да хвалиш България в чужбина, а тук да говориш точно обратното. Асфалт трябва навсякъде, но трябват и много други неща, които прави правителството и дори в тази трудна COVID криза намира възможности и средства да помага на гражданите без да прави излишни демонстрации, политики. Ако иска да помогне президентът, нека да помогне. Нека да критикува конкретно и ясно, с ясни аргументи, за да може ако има какво да ни каже, да го каже ясно и точно”.

Председателката на парламента беше очаквана в родния си град от протестиращи с плакати с надписи “Оставка”. Тя обаче мина през друг маршрут и реално се размина с тях, съобщи БНТ.

 

Снимка: БТА

 

Цвета Караянчева дойде в Кърждали заедно с министъра на младежта и спорта Красен Кралев, с когото направиха първа копка на многофункционална спортна зала. Проектът за новото съоръжение е на стойност 4 милиона лева, като 3 600 000 са отпуснати от Министерския съвет,  400 000 – от бюджета на спортното министерство.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *