Радев и Малинов задействат плана решетников! На хоризонта се появява Партия под контрола на ГРУ

Това е част от инфраструктурата на руската хибридна война против България.
Русофилски политически проект, за който от Кремъл са преценили, че вече му е дошло времето да се реализира.
Този проект обаче не започва от нула. Вече са положени в инфраструктурно отношение редица елементи – освен Национално движение “Русофили”, което е политическият донор на политическата формация, вече има и политическа партия с регистрация, на която до сега никой не е обръщал внимание. Слабоизвестна партия, спяща клетка, но с регистрация и която сега се събужда и е готова да участва в избори. Освен това, вече има и кадри, на които се залага да й дадат облик и да привличат русофилска настроени носталгици – бивши военни. Тук явно ГРУ активно е подработвало почвата от много отдавна и е положило без много шум един от най-важните елементи на руската хибридна инфраструктура в България – кадрите. В случая – бивши военни, чиито имена отдавна се въртят в публичното пространство. И за които вече е работено, за да бъдат публично известни и да имат групи от привърженици. Дори цели неправителствени организации, които стоят зад тях. Така например бившият началник ня Генералния щаб на Българската армия генерал Златан Стойков вече е член на Националния съвет на Национално движение “Русофили”. Същият е председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Пенсионираният бригаден генерал Димитър Шивиков също е част от Националния съвет на Национално движение “Русофили”.
Генералските кадри вече са готови и чакат да бъдат активирани в политиката под вече отявлен проруски политически проект.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 9

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0
loading...

One thought on “Радев и Малинов задействат плана решетников! На хоризонта се появява Партия под контрола на ГРУ

  • Avatar
    05.10.2020 в 13:25
    Permalink

    “Тук явно ГРУ активно е подработвало почвата от много отдавна и е положило без много шум един от най-важните елементи на руската хибридна инфраструктура в България – кадрите. В случая – бивши военни, чиито имена отдавна се въртят в публичното пространство.”… Не е необходимо ГРУ да е разработвало някого и не са само военни .Повечето хора над 45-50 год. днес , са прекарали част от съзнателния си живот преди 1989 г . и са преценили какво са загубили тогава и какво са “спечелили” днес от така наложената ни “демокрация”. Просто през 1989 г . ситуацията в БГ не беше подходяща за това което се случи тогава . А знаем , че “революция не може да се прехвърля от едно място на друго.Необходимо е обществото да узрее за това ! “

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *