Jackboot Johnson и неговите собственици на Gates обявяват нови фашистки ограничения за Лондон и Югоизток заради измисления от тях фалшив „мутант“, тъй като хората вече не се страхуват достатъчно от първия фалшив „вирус“

loading...

Борис Джонсън драматично отмени Коледа за милиони хора днес, докато натисна паник бутона върху разрастващия се нов мутант щам на коронавирус.
На спешна пресконференция премиерът обяви, че една трета от Англия, включително Лондон и градовете на родните окръзи, ще бъдат преместени до брутален нов „Tier 4“ от полунощ.
Драконовската скоба означава принудително затваряне на несъществени магазини и ограничения за пътуване, включително поръчка за „останете вкъщи“ за самия Коледа – въпреки че г-н Джонсън настоя само преди дни, че ще бъде „нечовешко“ да се бракува петдневен празничен „мехурчета“.

Останалата част на Англия няма да избяга невредима, като до сега три домакинства могат да се смесват само на Коледа, а не между 23 и 27 декември.

Изключителният обратен завой предизвика ярост сред семейства, които вече са направили планове, резервирали пътуване и закупили храна за събиране.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.8 / 5. Брой гласове: 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

Сподели с приятели !

0Shares
0 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *